Sunday, August 31, 2008

muute

koettapaaka tälläst radiokanavaa: www.icatfm.cat montaki vaihtoehtoo. parempi ku ykskää suåmalaine kanava. yks noist kuuluu tääl siis FM:mänäki. kuul

nysse alkaa ti 26.8. ->







åke. tultiin Barcelonaan. mää ja Eea siis vaihtareina 10 kk elikkäs kesäkuun loppuun kai. nää tapahtumat aion kirjottaa millo missäki persoonas. Eea varmaa seki kirjottaa tänne jos haluu tai aikoo. hahaa.
---------------------------------------------------------------------

heippa kavrut! oli tosi ihanat läskiäisbileet, Pohjolan pidot oikke vanhal kaaval. miljoona pusuu ihan kaikil (mm. ihan kaikil johon sisältyy kaikki tyypit, jolla tarkotan siis myös yhtä pal niit jotka ei päässy naatiskelee viimesest eli hkiläiset, tkulaiset, oudonlaiset ja keskinormaalit), rakastan jokaista enempi ku vois ees voida. etu/taka-ajatuksii, oletuksii, ehtoi voi mennä kysyy kansanedustajilt.

ti 26.8. bileittenjälkeisaamuna meilt heräs okko, jossu, villiam, eea, miika. siivottii, pakattii, hengailtii, saunottii. kävin hakee postist takuuhuollos olleen kameran ja vein bonesil töihi rullalaudan, jolla sen oli määrä roudata Rhodesii pitki ruåttii. leila heitti meeiät bussil ja äiti oli siäl orottelemas kans suoraan töist. halailtii ja pussailtii ja mentii bussii, ja molemmat äidit vaa pillitti :D iteki pillitettii hiukkase. matkaeväänä eilist indima-safkaa jee. lentoasemal tuli hengailee linda ja charlotte ja juzkattii kivoi ja kaikkee syötii jäzkii. sit piti puhaltaa pillii ja halit ja turvatarkastuksee. lentomatka sujus tosi kivasti. hiuka liian vähä hytkys mun makuuni, mut eea oli tyytyväinen ja bones autto. koneest pois, bussii, Placa d'Espanyal ja skeit alamäkee Xavierin ove ette. 1/2 h pääst sen sisko Anna tuli avaa oven ja päästii koisii!

loppu tullee vähemmäl seliityksel, ainaki niilt osin ku on kuva- tai vidiomazq pistettäväks ihmeteltäväks.

kiteytän ekat 4 päivää siten et mitä saatii aikaseks:
- eeal pyörä + lukot ja kypärä
- mul djembe ja pussi
- kämppä yliopiston vierest ihana ja valoisa ja kumikäki, 4 mukavan oloist kämppist
- sandaalit suutaril
- poit eeal
- random säätöö
- don simon -sangriaa ja estrella-bissee ja sipsii ja patatas bravaksii ja manchegoo ja muuta kurkust alas
- kuunneltu hitsisti hyvää livemusaa kaduil ja keikoil
- baanattu hitosti näit täysin sileit katui lonkkaril ja pyöräl monta kilsaa/pvä ihanaa!!! senku laskee menemää vaa - sitä katuahan nimittäi riittää. yliopistolt voi laskee koko matkan rantaan eli jotai 25 minuutin alamäki. pitää testata mahd pian.








OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

qué es hecho en Barca en 4 días:
- para Eea un bici con unos €
- un djembé con bolso
- una habitación muy cerca de la escuela, compartida y muy bonita
- los zapatos en reparation
- poi x2 para Eea
- algo
- hemos digestido don simon, estrella, papas, alioli, manchego
- escuchado música el mejor, en las calles y conciertos, viva la músicaaa
- bajado las calles con l bici y longboard