Monday, September 15, 2008

haha

vähä purnuu tähä välii.

VITUN ESPANJALAISET/katalaanit JA NIIDEN LOGIIKKA!!!!!!!!!!!!!!!! jota ei oo

oon saanu tuta lukuisii kertoi sen et ku kysyn jotai ni saan vastauksen eri kysymykseen. ja vaik miten muotoilis ni aina menee sen verran ohi ettei vastauksest oo mitään hyötyy. sit ei viitti kysyy neljät kertaa tai vastapuolel palaa kii.

tänää yritin löytää rakennust jossa voi ilmottautuu kielikurssil. no, ympäri kouluu kukaan toimistojen henkilökunnast ei tienny mis on tämmönen "TG"-niminen rakennus. onneks joku lopuks tiesi, ja se onki sit melko kaukana. outoo on se, et ku kaikil vaihtareil jaettiin koulualueen kartat, se hiton TG puuttuu siit. kartta on poikkastu just siit vierest. ja arvaa onk harvinaist et vaihtari haluu opiskella paikallist kieltä! enpä usko.. sit ku löysin sen ni ilmottautumine oli jo menny kii eikä ne voinu ottaa mun nimee ylös vaikkei siä kukaa tehny mitää erityisen kiireellist eikä muita asiakkai ollu ku mää.

ja eri esimerkkei vois antaa vaik miljoona mut ei jaska eikä viitti ku ei oo mitää hyötyy yleensäkää valittaa asioist. voisin opetella pitämään negatiiviset huomiot omina huomioinani enkä myrkyttää muiden, esim blogin lukijoiden mieltä. sen sijaan vois kertoo asianomaisil et kandee hiuka tsekata systeemien toimivuus. toisaalt ei se niit kiinnosta, jonka oon myös kokenu, joten ne sanois et " ei pal kiinnosta, ilmota suomen lähetystöön jos vituttaa".

byrokratia siis on tääl omaa luokkaansa, kuten varmaan monis muissaki paikois. seittemä allekirjotust siin mis suomes tarvii yhen. viis eri kaavaket kukin kahteen kertaan pitää täyttää siin mis suomes riittää yks tai kaks. ehkä suomi ei ookaa niin paha. onneks saa perspektiivii ni osaa ehkä nauttii kotiinpaluustaki sit joskus :) ei vaa, kyl se varmaa on tosi kivaa ilman perspektiiviäki.

No comments: